Onze kernwaarden

Veiligheid

dbM biedt zorg aan een kwetsbare groep. Het spreekt voor zich dat veiligheid daarom tot één van de hoogste prioriteiten behoort. Niet alleen praktische veiligheid (op de werkvloer, in het verkeer etc.), maar zeker ook emotionele veiligheid. Een onderdeel hiervan is het aanbieden van passende zorg, met leerdoelen die uitdagend zijn en niet te hoog maar ook niet te laag gegrepen zijn. We werken vanuit de belangen van de cliënten.

Leren en integreren

Zelfvertrouwen opbouwen en je ontplooien naar jouw potentie is belangrijk. dbM motiveert haar deelnemers daarom zich te blijven ontwikkelen en biedt uitdagende taken die passen bij het ontwikkelperspectief. Werken en leren dat doe je niet in afzondering, maar in contact met medemensen en bijv. op de werkvloer bij bedrijven.

Lokale bedrijvigheid en wederkerigheid

Ook wederkerigheid is belangrijk om een trots en waardevol gevoel te krijgen: weten dat jij iets voor de ander kunt betekenen. De manier waarop dbM aan deze punten invulling geeft, is door de verbinding te zoeken met inwoners en samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven, scholen, kerken en andere organisaties in Montfoort en directe omgeving.
Er is zoveel dat onze deelnemers kunnen doen voor de mensen en bedrijven om hen heen! Daarom zeggen wij: dbM, werkt voor u!